Over Linda

Image

Mijn naam is Linda Hendriks-Campschroer en ik ben geboren (1967) en getogen in Rheden en Velp. Ik werk als zelfstandig verpleegkundige in de specialistische thuiszorg.

Nadat ik in 1983 mijn mavo-diploma had behaald aan de toenmalige Titus Brandsma-mavo te Velp, wilde ik starten met mijn opleiding tot verpleegkundige. De ziekenhuizen vonden mij toen nog te jong en daarom besloot ik eerst mijn havo-diploma te halen aan het Thomas á Kempis College in Arnhem. In 1985 kon ik beginnen aan mijn opleiding tot A-verpleegkundige, in het Gemeente Ziekenhuis in Arnhem (nu Rijnstate). Tijdens mijn opleiding ben ik overgestapt naar het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, waar ik uiteindelijk in februari 1989 afstudeerde als A-verpleegkundige.

Nadat ik mijn verpleegkundediploma heb behaald, ben ik mij altijd blijven ontwikkelen en specialiseren in verschillende ziekenhuizen. Een overzicht:

 • St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein (1987-1991): hartbewaking, CCU-getuigschrift in 1991;
 • De Geldersche Vallei Bennekom (1992-2000): intensive care, certificaat in 1993;
 • UMC St. Radboud Nijmegen (2000-2005): intensive care neonatologie, diploma 2001;
 • UMC St. Radboud Nijmegen (2005-2008): verkoeverkamers, modulebewijs 2006.

Naast mijn vaste baan heb ik het altijd leuk gevonden om bij anderen in de keuken te kijken en elders ervaringen op te doen. Zo heb ik tussen 1998 en 2001 extra diensten gedraaid via het uitzendbureau EmergencyMedical Care (EMC Oosterhout), o.a. in Zuiderziekenhuis Rotterdam, Enschede en Velp.

In 2006 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de gespecialiseerde thuiszorg. Ik werd toen benaderd voor de zorg van een kindje via KinderThuisZorg. Zorg op maat in een vertrouwde omgeving met de betrokkenheid van gezins- en familieleden bleken heel goed bij mijn visie op gezondheidszorg te passen. Ik besloot daarom in 2008 als zelfstandige aan de slag te gaan.

Sinds een aantal jaar behoren vooral kinderen met een tracheastoma en/of beademing tot mijn werkgebied. Doordat ik hier veel ervaring mee heb, is mijn expertise op dit gebied groot. Maar uiteraard ben ik ook op andere terreinen inzetbaar. Ook werk ik veel samen met andere disciplines en collega-verpleegkundigen binnen de thuiszorg.

Regelmatig houd ik mijn vakkennis bij en volg ik nascholingen en trainingen. Enkele voorbeelden:

 • Rekentoets: laatste certificaat februari 2014
 • Thuisbeademing zorgvaardigheden, Opleidingscentrum UMC Utrecht, bewijs september 2013
 • Cursus Gedelegeerd toetser bij kinderen, Centrum voor Thuisbeademing Utrecht, bewijs november 2013
 • Tracheacanule versus tracheostoma, KNO UMC St. Radboud, bewijs oktober 2008
 • Verpleegtechnische vaardigheden Extramurale Zorg, Antonius Academie Nieuwegein
 • Oudermodule 1, 2 en 3 van de Nederlandse Gebarentaal
 • Reanimatie en AED training, jaarlijks
 • Opleiding Verpleegkundig indiceren en organiseren in de wijk

Om mijn werk als zzp'er te kunnen uitvoeren, ben ik in het bezit van een geldige VOG- en VAR-WUO-verklaring.

Bij een eventuele samenwerking zal ik een compleet CV overleggen.